Weetjes

Op deze pagina zullen we nieuws en weetjes over de club posten. Neem regelmatig een kijkje als je op de hoogte wil blijven. Alle activiteiten van dit jaar kan je alvast bekijken op onze kalender.

Geplaatst op 23/5/19  Lucy’s Law (Lucy’s wet) : ooit van gehoord? Lees meer
Geplaatst op 15/5/19
  Op onze gehoorzaamheidswedstrijd van 4 mei 2019 waren maar liefst 151 deelnemers van de partij. 18 leden van onze club namen deel aan de brevetproef of de wedstrijden. Ellen Adriaensen met Dobby, Tim Broeckmans met Nova en Marc Bellings met Blitz haalden hun brevet. Ook bij de debutanten waren we succesvol.Met het maximum van de punten haalde Leen Crets met Pepsi de 1e plaats en Marc Cuypers behaalde met Nessie 97/100, goed voor een gedeelde 3e plaats.
Geplaatst op 23/4/19  Onze eerste agilitywedstrijd was een groot succes. De keurmeester  Toshiyuki Oba, de deelnemers, en het publiek waren enthousiast over de perfecte organisatie en ook de weergoden waren ons goed gezind. Met een 1e en 2e plaats voor Martine, een 2e en nog een 2e plaats voor Goele en een 3e plaats voor Petra hadden ook de deelnemers van onze club alle reden om tevreden te zijn. We kijken al uit naar de volgende agilitywedstrijd op 7 juli. Bekijk hier de foto’s van de wedstrijd.
Geplaatst op 17/4/19  De werken aan het hondenlosloopbos in Gerhagen vorderen stilaan. Lees meer…
Geplaatst op 6/4/19   Dit jaar bestaat onze hondenschool 40 jaar. Natuurlijk moet dit gevierd worden. Op zondag 1 september is het zover. Noteer dit alvast in jouw agenda zodat je deze dag vrij kunt houden. Over de geschiedenis van KV De Drie Linden kan je hier meer lezen.
Geplaatst op 30/3/19
   Martine Backx is onze nieuwe ondervoorzitster.
Geplaatst op 21/3/19 
Vanaf vandaag is er een extro toilet voorzien dat dienst doet wanneer de kantine nog gesloten is.  Dit toilet kan bereikt worden langs de andere kant van de kantine (de kant van de oefenterreinen). Neem hier de deur naast de toegangsdeur van de kantine (Het cijfer 1 staat op de deur). Hiermee is een probleem opgelost dat vooral op donderdag hinderlijk was voor de A-en B-klas.
Geplaatst op 20/3/19  In het clubreglement is voorzien dat ieder lid verplicht een familiale verzekering moet hebben.
Geplaatst op  : 19/3/19 
Op de laatste algemene vergadering werd Nancy François voorgesteld als nieuwe voorzitster van onze club. Ze volgt Agnes Berghmans op. Agnes was als mede-oprichtster van onze club jarenlang voorzitster. Het is mede aan Agnes te danken dat onze hondenschool uitgegroeid is tot het succesverhaal dat het nu is. We bedanken Agnes hiervoor en we wensen Nancy veel succes als nieuwe voorzitster. Hoe het bestuur eruit ziet kan je hier bekijken.
Ons clubreglement werd voorzien van enkele extra verduidelijkingen. Zo wordt er vermeld dat een hondenharnas enkel is toegelaten voor kleine honden bij de pups en de A-en B-klas, niet meer in de hogere klassen. Ook wordt nog eens benadrukt dat in onze club de voorschriften van de KKUSH gevolgd worden. Lees het clubreglement…
Op 20 en 21 april organiseren we een grote agilitywedstrijd.  Daarom wordt er op 21 april geen les gegeven. Natuurlijk is iedereen bij de wedstrijd welkom. Zeker voor degenen die nog nooit een agilitywedstrijd hebben gezien is dit een aanrader. Lees meer…
Op 28 april organiseert de oldtimer motorclub van Mol de “Moltimer” motorrit. Ze voorzien een tussenstop aan onze club. Geïnteresseerden zijn natuurlijk altijd welkom om deze prachtige oldtimermoto’s te komen bewonderen. Bekijk de affiche
De gemeente Tessenderlo gaat nog dit jaar een losloopbos voor honden inrichten in Gerhagen. Dit gebeurt in nauw overleg met onze hondenschool. Hierover verscheen in het Gemeentelijk informatieblad volgende info. Lees meer…
De gemeente dringt er in het informatieblad ook op aan om honden aangelijnd te houden op openbare plaatsen. Lees meer…
Nog (min of meer) gemeentelijk nieuws : Na lang onderhandelen met de gemeente zijn we in blijde verwachting van een vernieuwing van ons sanitair.